Fesztivál és Vidámságvásár a Vidámparkban

Itt a Világ közepe, ha nem hiszed, gyere be!

Vurstli fesztivállal indul a Budapesti Vidámpark májusi programsorozata.

Május 1-től öt napon keresztül színes vásári kavalkáddal és tradicionális vurstlihangulattal vár minden látogatót a Városliget legendás látványossága.

A rendezvény elsején indul egy díszes májusfa felállításával, amely a természet újjászületésének szimbóluma. Ezt követően négy napon át egy percre sem áll le a mutatványosok és csepűrágók táncbemutatókkal, gyerekprogramokkal vásári és vurstli játékokkal, kézműves foglalkozásokkal és ízlelőbimbókat gyönyörködtető vásári falatokkal fűszerezett majálisa, ahol jól fogja érezni magát minden felnőtt és gyerek, aki ellátogat ezen a hétvégén a Vidámság Parkjába.

Mindemellett folytatódik a park Vidámság Vásársorozata is, ahol az egyedi csecsebecsék szerelmesei, a hasznos és környezetbarát holmik hívei, kicsik és nagyok, éhesek és szomjasak egyaránt találhatnak kedvükre való portékát.

Május 4-én egy látványos tűz show bemutatóval veszi kezdetét a széles körű népszerűségnek örvendő Vidámparki Éjszakák rendezvénysorozat is, mely változatlan áron teszi elérhetővé a fényárban úszó játékok élményét.

Mindenkit szeretettel vár a Mókatár!

További információ: www.vidampark.hu

.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*