Gyöngyösi Advent

Gyertyagyújtás, ünnepi vásár, kézműves- és gyermekprogramok a Fő téren.


2012. december 14-én 16.00-tól

Városi karácsonyi ünnepség a Szent Bertalan-templomban és gyertyagyújtás a mindenki karácsonyfájánál. Közreműködnek a Vidróczki néptáncegyüttes táncosai, a Vidróczki Alapfokú Művészeti Iskola növendékei.

Délután a Mátra Lions Klub és az Üdvhadsereg Gyöngyösi Gyülekezetének tagjai forró teával és forralt borral kedveskednek az ünneplőknek.

Megnyitja kapuit az adventi vásár a Fő téren, amely december 23-ig várja a látogatókat.

A vásár ideje alatt a Fő tér 2. szám alatt Mézeskalácsfalu, a Mátra Honvéd Kaszinóban pedig Míves Ház nyílik, ahol Gyöngyös és környéke kézműveseinek alkotásait mutatják be, valamint kézműves foglalkozásokat is rendeznek.

A Fő téren élő betlehem várja a gyerekeket.

2012. december 15-én 10-12-ig

Fenyőfadíszítő verseny lesz a Fő tér 2. szám alatt. A felöltöztetett fákon december 16-án 16.30 órakor gyújtják meg a gyertyákat. A fákat hátrányos helyzetben lévő családok kapják meg.

A Fő téren, a mindenki karácsonyfája előtti színpadon december 15-től december 22-ig 17.15 órakor karácsonyi műsort adnak a város iskolásai és a helyi művészeti csoportok.

2012. december 16-án 17. 15-től

Adventi gyertyagyújtás

helyszín: Szent Bertalan-templom előtti tér

Advent harmadik gyertyáját Kenyeressy Károly református lelkipásztor gyújtja meg. Ünnepi műsort ad a Cantus Corvinus Vegyeskar és a Vámosgyörk-Atkári Énekegyüttes.

További információ:www.gyongyos.hu/programok/64-karacsonyi-programok

.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*