Idén is lesz Segítő Vásár

Idén is lesz Segítő Vásár – 2012. december 8-9. Millenáris Teátrum

Elérkezett Advent, a várakozás, az ünnepi készülődés időszaka. Ilyenkor sokan elgondolkodunk azon, hogyan tudnánk kedveskedni szeretteinknek, milyen ajándékokkal lephetjük meg őket karácsonykor. Keressük a szívből jövő, egyedi meglepetéseket, és talán ilyenkor arra is jobban odafigyelünk, hogy az ajándékozás egyben segítséget, támogatást is jelentsen.


Két évvel ezelőtt került sor első alkalommal a Segítő Vásár nevű rendezvényre. A kezdeményezés elsődleges célja a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek által előállított termékek népszerűsítése, az államilag támogatott munkahelyek és a foglalkoztatók tevékenységének megismertetése.
Idén december 8-9-én, szombaton és vasárnap egyaránt 10 órától este fél hatig lehet nézelődni, vásárolni a standoknál. A pultokon lakberendezési és használati tárgyak: díszpárnák, díszdobozok, fonott kosarak, konyhai fa és textil kiegészítők; divatos női-férfi felsőruházat és kiegészítőik: bőrtáskák, pénztárcák; textilből és fából készült kreatív játékok; sportruházat, sporteszközök… és ezen túl még sok érdekes, egyedileg készült, magas minőséget képviselő terméket vásárolhatnak meg a látogatók.

Ha valaki inkább kikapcsolódni, szórakozni szeretne, akkor is érdemes ellátogatni a Millenáris Teátrumba, hiszen a Segítő Vásárra ingyenes a belépés, és két napon keresztül színvonalas és érdekes programok várják az érdeklődőket. A vendégek találkozhatnak a zenei tehetségkutató műsorból megismert fiatal énekesekkel: Muri Enikővel és Kocsis Tiborral; fellép a gyerekek és felnőttek nagy kedvence, a Kaláka és a Kolompos együttes, lesz divatbemutató; para zumba zenés táncos kedvcsináló, a színpadon Kocsis Éva házigazda az idei olimpiai és paralimpiai bajnokokkal beszélget, szerepel a kerekesszékes táncosokból álló Gördülő tánccsoport és persze más meglepetés programok is várják a látogatókat.

További információ: www.segitovasarlas.hu

.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*