Ki vagy?

(Ha nem tudnád, hát tudd meg, és élj eszerint!)

Ki vagy?

GYÖNYÖRŰ vagy!
OKOS vagy!
VICCES vagy!
KEDVES vagy!
EGYEDI vagy!
Méltó vagy a szeretetre és a gyengédségre!
Sosem vagy túl sok, mindig ANNYI VAGY, AMENNYI KELL!
ÉRTÉKES vagy!
Egy GYÉMÁNT vagy, egy RÓZSASZÁL, egy GYÖNGYSZEM, a LEGSZEBB Isten minden teremtménye közül!
Értékesebb vagy, mint amit valaha elképzeltél!
Értékesebb vagy, mint a számok a skálán, vagy mint egy fodrászkellék, amit használsz, vagy mint a cipők, amiket viselsz… mint ahány lány szerettél volna lenni, vagy mint ahány pasi megkaphatott volna, mint az árcédulák a ruháidon, vagy mint a matek dogád tetején a százalék, vagy akár a Twitteren követőid számánál is!
Méltó vagy rá, hogy felülmúlj minden földi dolgot, mert az Úristen szemeiben te SZERETVE vagy!
ÉRDEMES MEGHALNI ÉRTED… függetlenül, hogy te kinek is gondolod magad: akár modell vagy egy magazinban, egy agyagmodell a nagyival, akár egy ranglistán, vagy egy nemleges listán, akár egy vezető pom-pom lány, vagy akár a középiskola alja, akár ha te vagy a „miss népszerű”, vagy ha nem volt még senkid, akit barátnak hívhattál volna, akár szereted magadat és az életedet, vagy ha nem tudsz felállni és a tükörbe nézni, és úgy érzed minden, ami az életet képezi darabokra hullana… akárha te egy igazi győztes vagy, vagy ha úgy érzed, te vagy a világ legnagyobb hibája.
Független, hogy te kinek is gondolod magad, a lényeg az, hogy te megérdemelsz valakit, aki képes lesz letagadni az életét érted, mert HATALMAS vagy!
És ERŐS vagy, és TEHETSÉGES vagy!
Olvass utána a nőknek a Bibliában: Eszter, Mária, Márta, Ruth!
Ezek a nők megváltoztatták a világot örökre, és benned minden részletedben van egy nő ugyanezzel az erővel és ugyanezzel a világmegváltó képességgel is. És a te felelősséged megtalálni ezt a nőt, és hogy szabaddá tedd!
Ez vagy Te!
És néhány hang az elmédben megpróbál mást mondani az ellenségről.
Legközelebb, mikor meghallod ezt a hangot, az mondod majd: engem nem, Sátán!
Én az élő Isten leánya vagyok! DÉDELGETETT, SZERETETT, IMÁDOTT, mindennél jobban, a mindenség megteremtője, az ő dicsőségére, aki minden dolognál hatalmasabb.
FANTASZTIKUS vagyok!

És kérlek, ne felejtsd ezt el!

Forrás és kapcsolódó videó:

Ki vagy?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*