Mesefalva a Balatonnál

Gondoltál már arra, hogy egyszer végre már Neked is járna egy igazi pihenés? Olyan ahol nincs számítógép és nem zavarnak mindenféle levelekkel? És nincs tévé, nem zargatnak a napi hírekkel, reklámokkal, rémfilmekkel? Mert van egy ilyen hely. Ahol nemcsak a test hanem a lélek is szabira mehet. A varázslatos táj, a csend, a madárdal itt minden műszaki kütyüt túlszárnyal.

Mesefalva a Balatonnál

Ha pont egy ilyen helyet keresel, akkor már nézheted is a naptáradat, hogy mikorra foglalj szobát Vindornyalakon.. Mert ezek a csodás szállások hamar gazdára találnak. Vindornyalak, Zala megyében, egy meseszép, hőforrásokkal, középkori várakkal, romantikus erdőkkel, égbe szökő hegyekkel körülvett parányi település. Ez a kis, szív alakú terület az Angyalok szigete, s ha átlépsz a kapun, egy mesebeli világba fogsz csöppenni. Itt úgy múlik az idő, ahogy a valóságban, a fűszálak között megreked a csend, s lágy dallammá válik, ahogy összeolvad a Tündérek énekével. Itt lelassul a szívdobbanás, és ebben a lassulásban képessé válik az ember arra, hogy meghallja mások szívének hangját.

Két régimódi, nagy alapterületű, az 1920-as évek elején épült házat adnak ki bérbe a tulajdonosok.
A fél méteres falvastagságú bazaltkőből épült házak így biztosítják a nyáron kellemesen hűvös, télen otthonosan meleg klímát. Egy-egy házban négyen-hatan férnek el kényelmesen, A szobák régi, kézzel festett bútorokkal, képzőművészeti és népművészeti tárgyakkal vannak berendezve, régimódi hangulatot árasztva. Minden házban két fürdőszoba és két WC szolgálja a vendégek kényelmét. Így egy nagyobb család vagy baráti társaság számára is ideális kényelmet biztosít. A szobák padlója műemlék tégla. Nagy gondot fordítottak az allergiában szenvedő vendégekre ezért a hálószobákban ennek megfelelő ágyneműt biztosítanak mindenki részére. És ha az időjárás úgy kívánja, fatüzelésű kályha teszi kellemessé a bentlétet.

Másfél holdas, nagy fákkal beültetett gyönyörű kert öleli körbe a házakat. Kilátással a kerti tóra, egy 20 négyzetméteres, fedett, téglával burkolt terasz nyújt árnyékos pihenést, régimódi, kényelmes, kétszemélyes fapadokkal.

És ha valóban gyógyításra szorulna a lelked a mindennapi apró sérülésektől, itt lehetőséged van “ Angyalokkal gyógyító “ kezelések igénybevételére is, előzetes megbeszélés alapján. Ezt akár egy hosszú hétvégére tervezett kiruccanás alatt is megteheted.

Nem tudod kire hagyni a kisállatokat a pihenés alatt? Sebaj, vidd magaddal őket és még fizetned sem kell értük!

Nos, mit szólsz? Remek egy hely lehet ugye?

Árak

Felnőtteknek 6000 Ft / fő / éj reggelivel

Gyerekeknek 0-1 évesig ingyenes

1-3 évesig 3000 Ft / fő / éj

Ha a pihenésed alatt nem kívánsz főzőcskézni, bevásárolni, akkor ebédet és vacsorát is igénybe tudsz venni. Így lesz tökéletes a kikapcsolódás.

Kádár Tímea
www.szallasmaskepp.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*