Társalgó

Köszöntünk a társalgóban!

Ha először jársz itt, akkor feltétlenül olvasd el az útmutatónkat, amelyben röviden leírtuk a társalgó működését és megtalálod a házirendünket is!
Új témát ezen az oldalon adhatsz meg, a lap alján, hozzászólásként elküldve. Az általad elküldött témát, hamarosan bejegyzésként megtalálhatod a gyűjtőoldalon, ezt jelezzük ezen az oldalon is, a hozzászólásodnál válaszként (lásd az első bejegyzéseket).
Az adott témáról beszélgetni a bejegyzés alatt tudsz a többiekkel.
Bármiről indíthatsz beszélgetést, kérdezhetsz, amit a “nyomdafesték elbír” és nem sértesz vele másokat.

A Társalgó használatához nincs szükség regisztrációra. Hozzászólás küldéséhez elég, ha beírod azt a nevet, amit viszont szeretnél látni mellette, és az e-mail címedet, amit senki nem fog látni, csupán a rendszer kéri, biztonsági okokból.
Amennyiben olyan e-mail címet adsz meg, amellyel regisztráltál a gravataron, a hozzászólásod mellett meg fog jelenni az avatar.

Belépés a Társalgóba ITT!

Ha te is szeretnél témát megadni, ezen az oldalon teheted meg! Csupán az oldal alján hozzászólásként el kell küldened!

Ezen az oldalon is megtalálsz minden témát, amit eddig kértetek.

Kellemes társalgást kívánunk!.

11 Hozzászólás ehhez Társalgó

 1. Anyablog szerint:

  Nana májusra várja második gyermekét. Az elsővel még volt fogadott orvosa, most azonban nincs. Olvasd el történetét, ahogy megélte, megéli a különbséget.
  http://www.anyablog.hu/maganorvos-vagy-sem/

  Szomorúság, tehetetlenség, kiszolgáltatottság, képtelenség, és kérdések. Jó lenne tudni a válaszokat…
  Neked mi a tapasztalatod?

 2. Évi szerint:

  Sziasztok! Nagyon érdekes témájú cikkeket olvastam az oldalon; olyanokat, amelyek a mi életünkben felvetődő kérdésekre is adtak – ha nem is mindig választ, de mindenképpen – iránymutatást. Ezen felbátorodva vetnék fel egy újabb témát, és kérném, hogy akinek van, ossza meg tapasztalatait. Ez nem más mint az ujjszopás(-ról való leszokás).Gyönyörű, okos 6 éves kislányom egyelőre el sem tudja képzelni az elalvást e nélkül. Belülről egy hang azt súgja, hagyjam, megoldódik majd minden magától; de az “anyai szakmaiságom” újra és újra felteszi a kérdést: nem kellene tennem valamit?! Mi a véleményetek?

 3. Anyablog szerint:

  Örömmel csatlakozunk az Éva magazin kezdeményezéséhez, miszerint induljon párbeszéd az olyan tabunak számító témákról, mint a nyilvános szoptatás, az otthonszülés, az örökbefogadás vagy a spermadonortól, egyedül vállalt gyermek.

  Neked mi a véleményed?

  http://anyablog.hu/tarsalgo-tabutemak/

 4. Anyablog szerint:

  A három évvel ezelőtt alapított „Az Év Szülészete” kitüntetés egy valódi közönségdíj, hiszen odaítéléséről maguk a családok dönthetnek.

  Adj hangot Te is a véleményednek!

  http://anyablog.hu/indul-az-ev-szuleszete-2013-szavazas/

 5. Anyablog szerint:

  Az Éva szerkesztősége és a H&M válogatást hirdet a következő Éva Kölyök címlapjára és a benne levő divat-összeállításba. Az Éva Kölyök a szeptemberi szám mellékleteként fog megjelenni. Lehet, hogy éppen a te gyermeked szerepel majd az Éva Kölyök melléklet címlapján?

  Részletek:

  http://anyablog.hu/ki-lesz-az-eva-kolyok-arca/

 6. Kassai Gyula Mihály szerint:

  Tisztelt Anyablog!
  Megkaptam a nyereményemet, melyet köszönök. A palacsinta sütőnek örültünk. Nagymamám korabelit használtunk, mert a teflonosban leragadt a tészta, repült is az udvarra. Szombaton fel avattuk, az első 3-4 db nem sikerült. Ebéd után felkerült a kapros túrós palacsinta az asztalra. A gyerekek nézték, és megjegyezték-ez nem olyan mint szokott lenni- és elkezdték enni. Máskor szokott maradni, most majdnem kevés lett, mert nem volt olyan olajos mint a régi. Új technika, új technológia. Vasárnap is kellett csinálni,de már sárgabarack lekvárral. Még egyszer köszönöm a nyereményt, és a boldog arcot, mosolyt amit a gyerekek arcán láttam.
  Kassai Gyula Mihály

 7. Anyablog szerint:

  Kedves Gyula!
  Nagyon köszönjük, hogy ezt megosztotta velünk!
  Sok-sok finom palacsintát, és hozzá még több mosolyt kívánunk! 🙂

 8. Bodányi Cili szerint:

  Kedves Lányok!

  Örömmel olvasgatom a blogotokat. Nagyon igényes, szórakoztató. Tkp mindenre találtam választ, amit kerestem. Három gyerkőcöt nevelek, konyhatündér vagyok, és nekem is megvannak a tanulságos kórházi történetim.
  Most arról érdeklődnék, volt-e valaki, aki a neveléssel kapcsolatban tett fel kényes kérdéseket, rázósakat is. Barátnőmmel ugyanis egy ilyen portált indítottunk. Lehetne-hogy két sor erejéig megemlékeztek róla?
  barátsággal
  Cili

 9. Anyablog szerint:

  Kedves Cili!

  Nagyon örülünk, hogy tetszik az oldalunk, és köszönjük, hogy ezt el is mondtad! 🙂
  Ha már így egymásra találtunk, talán össze is foghatnánk, hogy még inkább segítségére lehessünk az olvasóinknak. Privátban keresni fogunk!

  Köszönettel:
  a szerkesztők

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*