Tartsunk (gyerek)lépést a divattal!

Régen, egészen a 19. századig, a gyerekeknek ugyanolyan ruhakreációkban kellett végigülniük a délutáni teázást, mint szüleiknek. Gondolj csak az elegáns franciákra! Hol vannak már azóta e kényelmetlen ruhaköltemények!?

Hál’Istennek, hogy eltűntek! No, azért köszönhetjük ezt a gyerekimádó Angliának is: hiszen a gyerekruhákat megreformálták, vagyis kezdtek teljesen eltérni a felnőttek ruháitól. Sőt, a felnőttek utánozni sem restelték az angol iskolás gyerekek elegáns és kényelmes uniformisát. A századfordulóra külön gyerekdivat alakult ki, sportos és kényelmes viseletet szem előtt tartva.

A Next igazán a gyerekekhez passzoló kollekciójával akaratlanul is sokunk kedvencévé vált. Színvilágával és vidám, részletgazdag mintáival könnyen gyermeked örömére tehetsz. Megtalálhatók a kislányok örök kedvencei a romantikus stílusú ruhácskák (idén nagy sláger a virágminta, pöttyök, fodrocskák minden mennyiségben), valamint a kisfiúk kedvelt ruhadarabjai is a lezser, terepmintás cuccok, galléros pólók- náluk továbbra is hódítanak a csíkok, kockák és feliratok. Nyárra való tekintettel pedig a vidám, élénk színek mellett a lágyabb fagyiszínek is főszerepet kapnak. Sőt, ahogyan a lányoknál, a fiúknál is divatosak idén halványabb, pasztell árnyalatok.

Tartsunk (gyerek)lépést a divattal!

BlueSeven gyerekruha kollekciója a sportos életérzést képviseli. Sportos és vagány stílusú, letisztult szabásvonalú ruhái nagyon praktikus viseletek a gyerekek önfeledt játszadozása vagy sportolása közben: kapucnis pulóver, leggings, teniszgalléros póló, farmer- ezek a kötelező ruhadarabok nem hiányozhatnak.

Tartsunk (gyerek)lépést a divattal!

Napjainkban újra megjelennek a gyerekek ruhatárában a felnőttekéhez hasonlító ruhadarabok. Azon már meg sem lepődünk, hogy a nagy divatházak – Zara, H&M, D&G – minden szezonban előrukkolnak a felnőttek trendjéhez igazodó gyerekruha kollekciókkal is. A kicsiknek készült ruhák stílusa láthatóan nem sokban különbözik a felnőttekétől. Persze ennek is vannak fokozatai. Neked bejön ez a stílus? Te szívesen öltözteted gyermeked „kisfelnőttes” ruhákba?

Mit találunk a hazai üzletek polcain? Állíthatjuk, hogy nem ilyen színes a helyzet a gyerekruhák terén. Ugyanis a tehetségesebb hazai márkák még csak meg sem mernek próbálkozni a junior és kamasz gyerekruhákkal…

Mi marad nekünk, anyukáknak? Ha nem sajnálod az idődet, akkor boltok tucatjait járhatod végig, mire rábukkansz egy nem tömegcikknek kinéző darabra. Vagy várhatsz mikor lesz leárazás a márkaboltokban. Bár arra kis esély van, hogy pont akkorra legyen időzítve, mire fel kell tankolni a gyerekruhákból.

Akkor hol találhatsz gyermekednek egyedi és kiváló minőségű ruhákat, ráadásul megfizethető áron? Ha szeretnéd, hogy örömmel viselje ruhái gyermeked, mert nem ugyanolyan, mint másik öt barátjáé, ha szeretnéd kiélni ruhavadász ösztönöd a szépen rendszerezett ruhák közül, akkor feltétlenül nézz be Ruha-sziget webáruházba, mert nem csak gyerekruhát árulunk, hanem STÍLUST, MINŐSÉGET és DIVATOT!

Te milyen ruhákba öltözteted szívesen csemetédet? Esetleg van már saját stílusa gyermekednek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*