Tegyünk a kilók és a cellulit ellen!

Ha már szó volt a narancsbőrről, most jöjjön a kezelés és a fogyás menete!

A legtöbb nőnél még a másik leggyakoribb probléma a súlyfelesleg. Genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy a nőknél a csípő, comb részre rakódik le a súlyfelesleg (a férfiak esetében ez a has). A hason, úszógumi formájában lerakódott felesleg a legtöbb esetben a rossz étkezés eredménye. Természetesen, ha valaki napi 10-12 órában ülő munkát végez, akkor ez szintén a hasat veszi célba, és oda kezdünk el hízni.

Tegyünk a kilók és a cellulit ellen!

Nézzük, mit lehet tenni ellene?

Kezdjük a sporttal. Sokan azt mondják, hogy a munka, a gyerekek, és a sok házi teendő mellett nincs idejük elmenni külön sportolni. Semmi baj, nem vagy vele egyedül. Hidd el, mindenre van megoldás! Az első tipp, amit javaslok, iktass be több sétát a napi rutinodba. Fogadjunk, hogy mindennap buszozol, villamosozol. Most inkább szállj le 2 megállóval hamarabb és gyalogold le a távot! Meglátod, ez 10-15 percet vesz igénybe, de mégis, ha ezt minden nap megteszed, már egy hét után érezni fogod, hogy jobban érzed magad és fogytál is. Na látod, nem nagy dolog és nem kerül semmibe. Ezt akár napközben is be tudod iktatni, hiszen úgyis kirohansz a postára, a bankba, vagy máshova és nem kerül semmibe.
A másik tipp a sportolásra, vegyél egy sport dvd-t. Ma már számtalan edzésforma megtalálható dvd formájában, jóga, aerobik, alakformáló, pilates stb. Olcsó, de mégis mindig kéznél lesz. Este ne a szokásos sorozatot nézd, inkább tedd be a dvd-t és kezdj el edzeni. Nem bírod végig csinálni az egy órát? Semmi baj, kezdj 20 perccel, aztán később többet fogsz bírni. Ha a gyerkőcök körülötted rohangálnak és zavarban vagy, akkor nyugodtan tornázzatok együtt. Nekik is kell a mozgás és meglátod, élvezni fogják!
Természetesen a mai világban, már számtalan sportolási lehetőség létezik, így mindenki ki tudja választani, mi számára a legmegfelelőbb és élvezetes is. A fenti két tipp azoknak szólt leginkább, akik zsúfolt napjaikba, vagy anyagi okok miatt nem tudnak beiktatni egyéb sportolási lehetőséget.

Tegyünk a kilók és a cellulit ellen!

Mi a helyzet az egyéb alakformáló és fogyasztó kezelésekkel?

A legszerencsésebb, ha valaki sport mellett szeretne még egy kiegészítő kezelésre járni, de már önmagában is rengeteget segíthet a fogyásban és a narancsbőr eltüntetésben. Nézzük, mi közül lehet választani.
A legjobb az emberi kéz, ezért, aki teheti, mindenképpen iktasson be az életébe kézi cellulit és nyirokmasszázst. A masszőr tudja, hogy milyen technikával lehet elérni a fogyást, és a narancsbőrt is kimozdítja a helyéről. A másik fajta, a kézi vákuumos masszázs, más néven a köpölyözés, ami mondhatni csodákra képes (tapasztalatból mondom!), mert még a legdurvább narancsbőrt is kisimítja, és a fogyás centiméterekben mérhető. Természetesen, ennek vannak rossz részei is. Mert általában, akinek szokatlan a kezelés, az kék foltokkal távozhat, illetve némi fájdalommal járhat. Hozzátenném, hogy mivel az eredmény önmagáért beszél, ezért a kellemetlenség ellenére is megéri.

Tegyünk a kilók és a cellulit ellen!
A modern technika fejlődésének köszönhetően, ma már számtalan gépi fogyasztásra is elmehetünk. Kavitációs zsírbontás, rádiofrekvenciás testkezelés, biostimuláció, lipo lézer, vibrotréner…
Ember legyen a talpán, aki ezeken kiigazodik. A jó hír, hogy nem kell tőlük félni, mert a legtöbb gépi kezelés, kényelmes és fájdalommentes. Természetesen, érdemes utána érdeklődni, hogy milyen mellékhatásai vannak, illetve milyen eredmény várható. De a legtöbb esetben minimális a mellékhatás.
Nos, bármelyik módszert választjuk a fogyáshoz és a narancsbőr kezeléshez, ne feledjük a két kulcs szó, a KITARTÁS és a RENDSZERESSÉG! Ha ezt a kettőt betartjuk, akkor biztosan elindul a fogyás, kevesebb lesz a narancsbőrünk és, ami még ennél is fontosabb, jobban fogjuk érezni magunkat.

Pongor Natalie
Szalonvezető
www.diamondszepsegszalon.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*