Tücsöktanya az Őrségben

Vas megye nyugati csücskében egy icipici falucskában vár Rád és barátaidra egy kellemes vendégház a festői szépségű Venvidéken. A tájból áradó nyugalom és csend, a dimbes-dombos vidék, a hegyvidéki csodálatos klíma mind a tökéletes pihenést és kikapcsolódást szolgálja. Ez a kedves vendégház ennek a tájnak a szívében, a magyar-szlovén-osztrák hármashatár mentén megbúvó Kétvölgy nevű falucskában egy völgy aljában található meg. Ha nagyobb társasággal töltenél el néhány csodálatos napot, akkor lehet, hogy ezt a szállást találod épp megfelelőnek. A vendégház egy L alakú, tetőtér beépítéses épület. Földszintjén található a tulajdonosok lakórésze, valamint külön bejárattal itt lehet bejutni a vendégrészbe is. Rendelkezésetekre áll:

Tücsöktanya az Őrségben

egy földszinti 5 személyes apartman (egy 3 ágyas hálószoba, fürdő, felszerelt konyha, étkező, ennek egyik részében kihúzható 2 személyes ágy),

egy tetőtéri 6 személyes apartman (egy 4 ágyas és egy 2 ágyas hálószoba, fürdő, felszerelt konyha, étkező),

2 db tetőtéri 4 ágyas szoba, külön-külön fürdőszobával, előterükben közös felszerelt konyha, étkező.

Tücsöktanya az Őrségben

Ha kedvet érzel a szabadtéri sütés-főzéshez akkor erre is lehetőséget biztosítanak a háziak. Van a közelben egy jó termálfürdő is és ha halat ennél vacsorára, pár lépésre van egy jó horgászhely is a számodra. Nem várt rossz idő esetén a földszinti könyvtár és olvasószoba kínál kellemes kikapcsolódást. Ha autóval érkezel, azt a zárt parkolóban tudhatod biztonságban. Ide négylábú családtagod is Veled jöhet.

Tájékoztató árak: 1950-4000 Ft / fő / éj

Kádár Tímea
www.szallasmaskepp.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*