Fullos zöldsaláta

Fullos zöldsaláta

Fullos zöldsaláta

Hozzávalók:
(ízlés szerinti mennyiségben):
madársaláta (vagy rukkola, stb.)
kaliforniai paprika
kígyóuborka
sárgarépa
édesköménygumó
koktélparadicsom
lilahagyma
zöldhagyma
mozzarella sajt
kapribogyó (vagy olívabogyó)
friss petrezselyem
friss bazsalikom
őrölt (rózsa)bors

citrom(lé)
balzsamecet (gyümölcsös, pl. narancsos)
repceolaj (v. extra szűz olívaolaj)

Elkészítés:
Összevágom a saláta hozzávalóit, eltépkedem a sajtot, és kikészítem az ízesítőket.
Akár kis tálkákba rendezhetőek, hogy mindenki ízlése szerint válogassa össze, akár össze is keverhetők a saláta összetevői, a lényeg, hogy fogyasztás előtt kerüljenek még rá az ízesítők: só, citromlé, balzsamecet, repce- vagy extra szűz olívaolaj, (rózsa)bors, petrezselyem, bazsalikom, illetve további reszelt parmezánnal is finomítható.

Fullos zöldsalátaFullos zöldsalátaFullos zöldsalátaFullos zöldsalátaFullos zöldsalátaFullos zöldsalátaFullos zöldsalátaFullos zöldsaláta

Ajánlom pl. a grillezett különleges húsgolyók mellé!

Grillezett különleges húsgolyók, fullos zöldsalátával

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*