Gasztronómiai jó tudni

____________________________________________________________

Bogyós gyümölcsök fagyasztása

 

 

 

 

 

 

 

 

Vörös lencse

Vörös lencse

Qinoa

 

 

 

 

 

 

 

 

Csillagtök

Csillagtök

Kókuszolaj

Kókuszolaj

 

 

 

 

 

 

 

 

Lestyán

Mangó-chutney

Mangó-chutney

 

 

 

 

 

 

 

 

Szárzeller

Medvehagyma

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnamártás

Kínai ötfűszer-keverék

 

 

 

 

 

 

 

 

Szardella

Hoisin-szósz

 

 

 

 

 

 

 

 

Lágytojás + praktikák + 2 tojás-különlegesség

Amit a tojásokon látható kód jelöl

 

 

 

 

 

 

 

 

Ricotta

Parmezán

 

 

 

 

 

 

 

 

Fűszersók összetevői, készítése

Vigyázz a gombával!

 

 

 

 

 

 

 

 

Konyhai trükkök

Mustármag-kúra

 

 

 

 

 

 

 

Gránátalma

Édesburgonya

 

 

 

 

 

 

 

Nyírfacukor

Cajun fűszerkeverék

 

 

 

 

 

 

 

Creme fraiche

Sáfrány

 

 

 

 

 

 

 

Repceolaj

Avokádó

 

 

 

 

 

 

 

Harissa

Csicseriborsó

 

 

 

 

 

 

 

Worcestershire-szósz

Mogyoróolaj

 

 

 

 

 

 

 

Doris Grant

Tönkölybúza

 

 

 

 

 

 

 

Kardamom

Basmati rizs

 

 

 

 

 

 

 

Édeskömény

Borsmustár-levél

 

 

 

 

 

 

 

Garam masala

Bulgur

 

 

 

 

 

 

 

Zöldfűszerek télire

Kuszkusz

_______________________________________________________________
.