Bogyós gyümölcsök fagyasztása

Bogyós gyümölcsök fagyasztása

Bogyós gyümölcsök fagyasztásaTe hogyan fagyasztod a bogyós gyümölcsöket (eper, málna, áfonya, szeder, ribizli, stb.)?
Ha csak úgy ömlesztve fogod felhasználni (pl. bele a sütemény tésztájába), talán nem is fontos. Ha viszont számít, hogy milyen kiolvadás után, akkor fagyaszd így:
Leöblítést követően papírtörlőn szárítsd meg, majd szórd egy akkora tálcára egy rétegben, viszonylag szellősen, ami még befér a fagyasztódba. Tedd be így néhány órára, majd amikor már szemenként megfagytak, bátran öntsd egy zacskóba a tálcáról, úgy kisebb helyet foglal el, ám továbbra is szemesek maradnak!

Bogyós gyümölcsök fagyasztása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*