Házi kenyerek

Kenyérsütés otthon

Igaz, hogy péknek lenni egy önálló szakma, azonban egyre csak szaporodik azoknak a száma, akik otthon, adalékmentesen, saját és családtagjaik igényeinek a legmegfelelőbbet kikísérletezve, és nem utolsó sorban a kenyérkészítés varázsának minden pillanatát kiélvezve készítik konyhájukban kenyerüket… akár nap mint nap.
Most már én is beálltam közéjük!

Az otthoni kenyérsütésről olvass tovább ide kattintva!

____________________________________________________________

Krumpliskenyér maradék krumplipürébőlKrumpliskenyér maradék krumplipüréből öregtésztával – 1 kilós

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________

Kovászos krumplis kenyérkémKovászos krumplis kenyérkém (kb. 1,3 kg-os)

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________

lenmagos kenyérkémLenmagos kenyérkém – kb. 1,1 kilós

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________

Gyors (csak élesztős, nem kovászos) fehér kenyérkémGyors (csak élesztős, nem kovászos) fehér kenyérkém

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________

Gyors kukoricás kenyérGyors (csak élesztős, nem kovászos) kukoricás kenyérkém

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________

krumplis kenyerünkKrumplis kenyerünk

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________

Kukoricás házi kenyeremKukoricás házi kenyerem (kb. 75 dkg) – a harmadik recept-verzióm

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________

Zürichi kenyérZürichi kenyér 1,1 kg – a második sikerem

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________

Gyors kovászos kenyér finomliszttelGyors kovászos kenyér finomliszttel

 

 

Bővebben>>

____________________________________________________________