Héjában sült krumpli

Héjában sült krumpli – a világ legfinomabb körete, ha az egyszerű elkészítését is figyelembe vesszük!

 
Elkészítés:
Állítsd a sütőt 225 fokra, valamint felső grillező funkcióra, mosd meg jó alaposan a krumplikat, vágd hosszában ketté, tedd vágott felükkel felfelé enyhén megvajazott tepsibe, v. hőálló üvegtálba, szórd meg a tetejüket alaposan (fokhagyma)sóval, ha még finomabbat szeretnél, akkor kissé őrölt rozmaringgal is, csipkedj még a tetejükre margarint, told őket a sütőbe, és 30-35 perc alatt süsd meg!
A héjából kienni vétek, isteni, rusztikus íze lesz!

Amikor először csináltam, 2 napon belül újra kellett készítenem!

Egy másik alkalommal készült fotópáros:

Héjában sült krumpliHéjában sült krumpli

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*