Héjában sült krumpli

Hirdetés

Héjában sült krumpli – a világ legfinomabb körete, ha az egyszerű elkészítését is figyelembe vesszük!

 
Elkészítés:
Állítsd a sütőt 225 fokra, valamint felső grillező funkcióra, mosd meg jó alaposan a krumplikat, vágd hosszában ketté, tedd vágott felükkel felfelé enyhén megvajazott tepsibe, v. hőálló üvegtálba, szórd meg a tetejüket alaposan (fokhagyma)sóval, ha még finomabbat szeretnél, akkor kissé őrölt rozmaringgal is, csipkedj még a tetejükre margarint, told őket a sütőbe, és 30-35 perc alatt süsd meg!
A héjából kienni vétek, isteni, rusztikus íze lesz!

Amikor először csináltam, 2 napon belül újra kellett készítenem!

Egy másik alkalommal készült fotópáros:

Héjában sült krumpliHéjában sült krumpli

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>